Orbán Attila Zsigmond, volt refisünk értékes és szemléletes bemutatót tartott az elsősegélynyújtásról.Szívesen vállal ilyen jellegű felvilágosító tevékenységeket. Önzetlensége, segíteniakarása nem csak most jelentkezett, hiszen Zsiga már 9. osztályban elkezdett önkénteskedni a rohammentőszolgálatnál. Teológia szakos osztályba járt, tanulás, iskola mellett ügyeleteket vállalt, emberéletekért küzdött.

Bővebben: Elsősegélynyújtás bemutató a Refiben

2021 novemberének végén végre alkalom kerül újra találkozni, újra együtt lenni, újra - bár megszorítások mellett - egymásnak és a közösségnek örülni. Iskolánk diákjai számára egy lehetőség nyílt, hogy egy zenés összerázón vehessenek részt, a hangulatos és különleges szellemiséggel rendelkező, kalotaszegi kis falucskában, Zsobokon. Ez a három napos összerázó, november 29. és december 1. között zajlott, ahol intenzíven és jó hangulatban dolgoztunk mind a húszan a közösség épülésén.

Bővebben: Zenés diákösszerázó

2021 november végén az új diákelnökség tagjai az iskola lelkész társaságában, egy három napos összerázón vettek részt Zsobokon, hogy összekovácsolódjanak, és immár egy erős csapatként lássanak neki a jövő év megtervezésének.

Első este társasjátékokkal lett feloldva a hangulat, mely meghozta hatását és az est további részében nem volt hiány a jókedvből, de komoly beszélgetésekre is sor került, amely által mi, az elnökségi tagok jobban megérthettük egymást.

Bővebben: Új elnökség, új lendület!