Minden dolgotok szeretetben menjen végbe! 1Kor 16,14

A tanév első hetén, a zöld hét forgatagában, a két kilencedik osztály elvonult egy kis időre a természet közelébe, a Maros és kis hegyi patakok alkotta völgybe, amit erdővel borított hegyek vesznek körül, Ratosnyára.

52 lelkes fiatal és 2 szerető osztályfőnök, nevetett, versenyzett, kikapcsolódott, ismerkedett és növekedett lelkiekben az iskolalelkész által vezetett programokon. Megismerhették képességeiket és korlátaikat, megtapasztalhatták a közösség és csapatmunka erejét, valamint József bibliai története által felfedezhették, hogy Isten miként kísér végig életutunkon.

Napsütés, finom erdélyi ízek, játékok, énekek, hosszú esti beszélgetések, régi és új barátságok tették varázslatossá ezt a pár napot.

Öröm volt látni az Alfa osztály küzdő szellemét a különböző próbák alatt, és jó volt megtapasztalni a Beta osztály őszinte lelkiségét, a reggeli ima és a dicsőítések alkalmával.

Köszönjük a szülőknek, hogy támogatták ezt az alkalmat, a diákoknak és osztályfőnököknek, hogy részt vettek, valamint a Marosvásárhelyi Református Kollégium vezetőségének, hogy megszervezte az összerázó tábort.

Hála legyen Istennek ezért az alkalomért, és az Ő áldása kísérje a diákokat és tanáraikat.

A rendezvényt támogatta a: