2017. június 17-18 között a Refi Színpad immár a harmadik alkalommal lép fel a sepsiszentgyörgyi színjátszó találkozó színpadán. 

Kora reggel indultunk kicsit fáradtan, de izgalommal telve, mert a legújabb darabunk bemutató előadása előtt álltunk, valamint a többi előadás is kíváncsiságot keltett bennünk. A hosszú út után megérkeztünk szálláshelyünkre, ahonnan csomagjaink lepakolása után elindultunk a Háromszék Táncstúdióba, ahol az esemény zajlott.


Színpadra lépésünkig megtekinthettük Kőrösi Csoma Sándor Diákszínpadot, Kovásznáról; SRG Projektet, Székelyudvarhelyről; Plugor Sándor Művészeti Líceum – drámatagozatának 9.majd a 11. vizsgaelőadását valamint Pakucs Etelka monológját. Majd egy laktató ebéd fogadott a Kós Károly líceum ebédlőjében. Ezek után hevesen készülődtünk a saját ,,Messze eshet az alma a fájától’’ című darabunk előadására, amit ezúttal bohókás párnacsatákkal bolondítottunk meg, ami sokat hozzásegített a színpadon való felszabadulásunkhoz. Másik, hozzánk közelálló újítás a közös tánc, ami a visszajelzések alapján a legjobban fejezte ki előadásunk üzenetét.
Egy rövid kiértékelőn való részvétel után, a napot társasjátékozással zártuk.
Vasárnap délelőtt a kiértékelés folytatódott, ahol a Refi Színpad sok pozitív visszajelzést kapott, ugyanakkor építő kritikát is.
Összességében elégedetten és újabb élményekkel gazdagodva tértünk haza és már várjuk a következő színjátszó találkozót!

Becsky Panna XI alfa
Moldovan Edith X alfa